notranja-vrata-in-parket-1

Pri opremljanju vašega doma si v večji meri lahko sicer pomagate s svojim znanjem ter izkušnjami, enako dobrodošli so še nasveti strokovnjakov, na primer notranjih oblikovalcev. Če si boste poiskali še dobrega proizvajalca pohištva, pa je to zagotovo recept za najbolje in najučinkoviteje opremljen dom.

Pri notranjem opremljanju doma in drugih objektov imajo izjemno pomembno vlogo vrata in ne nazadnje tudi talna obloga. Ravno od teh elementov oziroma kosov pohištva je v veliki meri odvisno vaše počutje, udobje pa tudi zdravje. Kako poiskati mojstra notranjih vrat in najučinkovitejše talne obloge? Spoznajte podjetje Deta&CO in v njem boste našli ne samo vrhunskih mojstrov, temveč številne sodobne rešitve za vaš dom.

Deta&CO na trgu prisoten že več kot dve desetletji

 

Kot kupec ali naročnik pohištva najverjetneje precej bolj zaupate podjetju, ki na trgu ni na novo, ampak je na njem prisoten že vrsto let. Mojster notranjih vrat in parketa je na trgu prisoten od leta 1997. Ponaša se s proizvodnjo na izjemno visokem tehnološkem nivoju, zato svojim stalnim in novim strankam omogoča estetsko dovršene ter visokokakovostne izdelke in storitve. V podjetje na prvo mesto postavljajo tudi prijaznost izdelkov do uporabnikov ter do okolja.

V podjetju Deta&CO ves čas stremijo k visokemu zadovoljstvu svojih strank. Prisegajo na najvišje estetske kakovostne standarde. Pod svojim okriljem imajo odličen kolektiv, odličen timski odnos ter visoko zastavljene cilje. To pa so ne nazadnje tudi ključni pogoji za uspeh. Zato ni čudno, da je podjetje ves čas svojega obstoja uspešno.

Storitve podjetja Deta&CO

 

V podjetju Deta&CO  vam ponujajo storitve, ki se povezujejo z opremljanjem notranjih prostorov. Visoko strokovno podkovani in izkušeni mojstri vam omogočajo hitro in učinkovito montažo vrat, polaganje in brušenje ter obnavljanje parketa, sušenje lesa, 3D izris notranjih vrat.

Na njihovi spletni strani si lahko v obliki videa ogledate njihove največje dosežke.